četvrtak, 26. ožujka 2009.

ŽUPNIK DON MARINKO FILIPOVIĆ

Rođen je 5. srpnja 1977. godine. Prvo je od četvero djece u obitelji supružnika pokojnog Marka Filipovića i Ruže rođ. Šišić. Za svećenika Vrhbosanske nadbiskupije zaređen je 27. studenoga 2005. godine u sarajevskoj prvostolnici. Mladu misu je slavio 23. srpnja 2006. godine u župnoj zajednici Lug – Brankovići. Bio je kapelan u zeničkoj župi sv. Josipa. Vlč. Marinko Filipović obavlja službu župnika u župi Rostovo od veljače 2007.

2 komentara:

Anonimno kaže...

Dragi moji Rostovljani i Sebešićani, od 23. 10. 2009. godine ja nisam više vaš župnik. Zahvaljujem svima vama na potpori i ljubavi svomu rodnomu kraju. Ponajviše hvala Oliveru koji nije žalio vremena i truda za donošenje novosti iz naše župe na ovu stranicu. Lijepo smo gradili i dosta toga uradili zajedno. Naši crkveni objekti i okoliš oko njih su među najljepšima. Meni je na toj župi bili prelijepo i ništa mi nije nedostajalo, osim onih koji su se stidjeli tko su, što su i odakle su, te nisu željeli navraćati u svoj rodni kraj i istomu nisu htjeli pomoći, a mogli su. Nadam se da će novom župniku vlč. Iliji Ivošu biti bar donekle dobro i lijepo kao meni, čuvajte ga i molite za njega. Njegov broj je 0038730527707, to je i fax, pa ako tko ima interesiranja čuti ga i ponuditi mu kakvu pomoć za izgradnju, nek mu se javi. Dosta je učinjeno, ali još uvijek ima dopsta toga za uraditi. Ako moje bake i dide iz Rostova i Sebešića budu na Internetu, neka znaju da njima šaljem poseban pozdrav, jer su sa mnom dijelili i dobro i ono manje dobro. Nek vas Bog sve blagoslovi i u srca vam ulije što više ljubavi prema rodnom kraju. Bog i H. don Marinko Filipović, budući župnik Kuline i Bukovice kod Dervente

bog pericini kaže...

Zahvaljujem DON MARINKU u ime svih Rostovljana i Sebescana. Zelimo ti puno uspjeha i da ti bude dobro u tvojoj novoj Zupi kao i kod nas u Rstovu. Pozdrav svima i nek nas BOG CUVA.