subota, 10. listopada 2009.

PROSLAVA MALE GOSPE I BLAGOSLOV NOVOG ZVONIKA U SEBEŠIĆU

U nedjelju 6. 9. 2009. u Sebešiću je proslavljen blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije (Mala Gospa). Svetu misu u 11 sati predvodio je župnik don Marinko Filipović u koncelebraciji s don Lukom Brkovićem. Tom prigodom blagoslovljen je i novi zvonik. Poslije mise upriličena je zajednička gozba pod šatorom.






Broj komentara: 8:

Anonimno kaže...

Dragi moji Sebescani !

Ako ima itko od Svecenika ili nekoga ko se za Groblje i Crkvu brine,neka mi ovim putem posalje, Broj Telefona ili Adresu gdje bi mogla da posaljem Podrsku!

Srdacne Pozdrave Ljilja(s Laza)

bog pericini kaže...

Bog Ljiljo evo ti broj od svecenika u Rostovu.003873052770. Pozdrav svim Rostovljanima i Sebescanima.

Anonimno kaže...

Hvala Zdravko!

Anonimno kaže...

Zdravko ja mislim da ovaj Broj nije tacan.Par puta sam probala stalno mi zauzeto ili broj nedostupan.Molim te provjeri jos jednom Broj.Pozdrav

oliver kaže...

Evo samo da ispravim da je broj zupnog ureda 00387 30 527707 a ne 527770, pa Ljiljo sad mozes nazvati. Novi zupnik je sada vlc. Ilija i mozes se s njim sve dogovoriti!
Veliki pozdrav iz Bosne...

Anonimno kaže...

Hvala Olivere za broj.

Pozdrav Svima Ljilja

Anonimno kaže...

Dragi Olivere?
Čitam obavezno Tvoje članke i vesele me slike naseg zavićaja,a nesto u zadnje vrijeme se manje javljaš pa bi volio da nam malo više slika iz našeg kraja postaviš na stranicu našeg Rostova.iduče ljeto se vidimo.Pozdrav našim Rostovljanima koji dolaze u svoj kraj.

Anonimno kaže...

Hvala Ti Olivere na trudu i tvojim slikama i popratnim tekstovima o događanjima u našoj zupi.nadam se skorom dolasku i viđenju s tobom.